Fritz, ultimatum pentru viceprimarul PNL Tabără: Dacă nu susține proiectele administrației, îi voi schimba atribuțiile

Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, ar putea avea mai puține atribuții, în viitorul apropiat. Dominic Fritz anunță că îi va mai tăia din sarcini dacă nu va vota proiectele propuse de echipa de conducere a primăriei. 

Dominic Fritz a găsit metoda prin care să-i convingă pe liberali să-i voteze proiectele în Consiliul Local Timișoara. Astfel, edilul-șef a anunțat marți, în cadrul unei conferințe de presă, că se gândește să-i mai taie din atribuții viceprimarului PNL Cosmin Tabără, dacă nu va vota proiectele propuse de echipa de conducere din instituție.

Am luat act de mai multe voturi în consiliul local în Timișoara, în ultimele luni, și am avut o discuție cu domnul viceprimar Tabără, pe care îl apreciez. Dar i-am transmis că așteptarea mea este că un viceprimar care conduce într-o bună parte aparatul primăriei trebuie să-și arate apartenența la această conducere și în voturile sale în consiliul local și că mă aștept ca domnul viceprimar să susțină proiectele administrației în consiliul local. Dacă în viitor această susținere nu se materializează, pentru că nu este doar o susținere care se dă doar din vorbe, atunci îmi rezerv dreptul să schimb inclusiv felul în care sunt delegate atribuțiile mele la viceprimari”, a declarat Dominic Fritz.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Primarul Timișoarei a mai precizat că echipa de conducere a instituției trebuie să lucreze împreună și nu să dea impresia cetățenilor că este vorba de echipe diferite.

Cred că este important pentru igiena administrativă în Primăria Timișoara să fim o echipă de conducere în care aparatul să poată să aibă încredere și în care să nu apară constant impresia că lucrăm în două echipe diferite. Pentru că există doar un singur aparat de specialitate al primarului, condus de primar, iar atribuțiile delegate viceprimarilor funcționează pe baza încrederii. De aceea voi fi foarte atent cum se va materializa această susținere pentru aparatul administrativ în viitor”, a adăugat Dominic Fritz.

banner maxagro