Drumul Boilor aprinde din nou spiritele în Timișoara: „Acești oameni, cât pot să fie de ridicoli și de penibili!”

Recent s-au început lucrările la Drumul Boilor, mai precis, porțiunea de drum de pământ care mai lipsea pentru ca din zona industrială a Timișoarei să se meargă pe un drum civilizat până în Moșnița Veche. Totuși, deși traficul este în beneficiu, sunt discuții deoarece proiectul centurii de sud nu are prevăzută o intersecție cu acest drum. Deputatul PRO România Adrian Pau a spus că primăria a construit drumul fără autorizație, iar, în răspuns, Nicolae Robu l-a ironizat dur!

După ce Pau a spus că Primăria Timișoara are autorizație pentru a construi și pe teritoriul comunei Moșnița și că este ilegal, deoarece autorizația ar fi trebuit să o ceară Consiliul Județean Timiș, primarul Timișoarei a precizat că deputatul nu știe realitatea. Robu spune că primăria are autorizație doar pentru porțiune de pe teritoriul orașului, deoarece în Moșnița, drumul asfaltat există deja. „De ce nu pot dormi unii că se face Drumul Boilor! Vă dați seama ce supărare! Vine vreodată vreunul să spună «ce mare realizare am făcut eu»? Noi facem drumul pe teritoriul Timișoarei, pentru că pe teritoriul comunei Moșnița e făcut de comuna Moșnița. Contractul de asfaltare e numai pentru teritoriul Timișoarei.”, a explicat Robu.

Și pentru că a ridicat problema, ce-i drept, fără să fie prea documentat, Adrian Pau s- ales cu aluziile lui Robu cum că este un „nimeni”. „Vă dați seama ce frământări au acești oameni, cât pot să fie de ridicoli și de penibili. Nu știe nimeni cine sunt, nu îi bagă nimeni în seamă și ei știu ce pot să răspundă ca să mă iau de ei, să le pomenesc numele și să-i fac importanți.”, a precizat Nicolae Robu, refuzând să-l nominalizeze pe Pau.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Citește și: ”Este de-a dreptul de nedescris!” Centura de sud a Timișoarei, blocată de orgolii regionale?

banner maxagro