UPDATE. Drum închis spre Semenic din cauza codului galben de vânt și ninsori

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Starea vremii a dus din nou la închiderea accesului spre munte. De această dată, este vorba despre Muntele Semenic.

Autoritățile au decis să închidă circulația spre vârful Muntelui Semenic din cauza condițiilor meteorologice. Din această dimineață, de la ora 9.45, nu se poate circula pe DJ 582E, sectorul cuprins între Prislop și Muntele Semenic. Meteorologii au emis un cod galben valabil și în județul Caraș-Severin care anunță depuneri de polei, precipitaţii mixte moderate cantitativ, intensificări ale vântului și ninsori viscolite la munte. Codul galben expiră la ora 12.00. Rămâne de văzut când se va deschide circulația spre munte.

„Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat a Judeţului Caraş-Severin în calitate de administrator al drumului judeţean DJ 582E, anunţă, după avizarea favorabilă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Serviciul Rutier, închiderea circulaţiei pe tronsonul cuprins între Prislop şi Staţiunea Semenic, ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile începând cu data de 14.01.2017, ora 9,45, până la remedierea situaţiei şi asigurarea traficului în condiţii de siguranţă pentru conducătorii auto”, anunță Comandamentul de Iarnă.

Tot pe DJ 582E, dar între Slatina Timiș și Brebu Nou, un autoturism a rămas înzăpezit. La această oră intervin angajații Consiliului Județean cu utilajele din dotare pentru eliberarea mașinii.

promovare banner maxagro Muzeul TM

UPDATE, ora 19.20

Drumul cuprins între Prislop şi vârful Muntelui Semenic a fost redeschis circulației în jurul orei 19.00.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/