Dragozmeu sau Dragomuză, acum nu mai ai vreo scuză! Muzeul Național al Banatului te invită să sărbătorești dragostea în stil românesc!

po 1000x100px (4)

În luna iubirii săgeata lui Cupidon lovește inclusiv muzeele! Muzeul Național al Banatului lansează „dragocampania” intitulată „Îndrăgostește-te de-un exponat!”, prin care bănățenii sunt încurajați să-și arate iubirea printr-o fotografie.

De Dragobete, timișorenii sunt invitați să își exteriorizeze dragostea într-un mod artistic inedit:

Vino la Muzeul Național al Banatului, unde te așteaptă o mulțime de exponate – cum altfel decât minunate și imortalizează creația preferată. Că e Nokia 3310, Alcatel One Touch, Iphone 8, Canon, Nikon sau Leica, nu contează. Mizăm pe creativitatea ta și ne bucurăm de ea! Bașca o mai și premiem! Diplome și premii în trendurile vremii”.

headerexpress cc

Doritorii trebuie să aleagă una dintre cele șapte zile rămase până la finalul campaniei și să se fotografieze cu o inimioară din coșul iubirii de la Bastion, pe care să o posteze ulterior în evenimentul https://www.facebook.com/events/204505060602868/. Contorizarea și numărarea aprecierilor se va face în data de 25 februarie, la ora 9.00, iar la 10.00 vor fi anunțați cei trei câștigători.