Cum vede Pau viitorul lui Dobra în urma ultimelor sondaje: „Dacă cetățenii îl vor pe Bojin și nu pe Dobra e numai vina lui”

Nu numai alegerile locale sunt aprig discutate în Timiș, ci acum se pune problema cine preia șefia Consiliului Județean. Titu Bojiu deține conform sondajelor 29%, un procentaj însemnat în raport cu președintele actual al Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

La întrebarea adresată de jurnaliști la conferința Pro România cu privire la destinul lui Dobra după alegerile din vară, Adrian Pau a comentat: „Domnul Dobra nu și-a pierdut niciodată aceste activități. Joacă foarte bine fotbal. Eu am jucat de foarte multe ori fotbal cu el. Călin Dobra a avut ofertă și din partea noastră, dar a refuzat-o. Cred că putea fi câștigătoare, putea continua în cariera politică. Nu discut despre ceea ce se face și se cheltuie la Consiliul Județean. Dacă cetățenii îl vor pe Bojin și nu pe Dobra, e numai vina lui că a avut funcție executivă și nu a știut să profite de ea.”, a declarat deputatul.

Călin Dobra a fost în trecut profesor de sport în Lugoj. „Putea câștiga primăria la Lugoj. Eu i-am zis că îi întind o mână de ajutor și probabil tot noi o să îi oferim posibilitatea să se reîntoarcă învingător în PSD. PSD-ul îl va aduce înapoi pe Călin Dobra dacă sunt rezultate slabe în vară. Călin Dobra este un tânăr de perspectivă.”, a declarat Adrian Pau.

Pentru anul 2020, conform legii alegerilor locale, alegerile pentru consiliile județene vor fi făcute de electorat și nu prin votul majorității consilierilor județeni de pe listele partidelor.