Dragoste cu năbădăi. Femeie ameninţată și împușcată de propriul concubin

Faptul că în România, deținerea de arme de foc este strict reglementată prin lege, în ultima perioadă, apar din ce în ce mai multe situații în care disputele personale sau de trafic se rezolvă prin utilizarea armelor folosite în scop recreativ. S-a întâmplat și la Reșița, unde, pe fondul unui conflict spontan, o femeie a ajuns la spital, după ce a fost împușcată de propriul concubin.

„Astăzi, 10 februarie, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că ar fi fost amenințată și împușcată cu un pistol cu bile de către concubin, în locuința acestuia. Femeia s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Echipa de poliție deplasată la fața locului a identificat victima, în persoana unei femei de 46 de ani, și pe concubinul acesteia, în vârstă de 27 de ani. De asemenea, asupra tânărului agresiv, polițiștii au găsit un pistol de tip Airsoft, iar la locuința acestuia a fost găsit un alt pistol cu gaze, ambele arme fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

leader board 728 x 90 px

Momentan, ancheta este în plină desfășurare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, urmând a fi stabilită întreaga situație de fapt și de drept și a fi dispuse măsurile legale.

Astfel de cazuri ridică un semn de întrebare asupra oportunității demersului celor care susţin liberalizarea regimului armelor de foc.

Sursa foto principal: b1.ro.