Ignorant și fără permis de conducere, un tânăr din Reșița a ajuns pe mâna polițiștilor cărășeni

Pentru refuzul de a opri la semnalul regulamentar al polițiștilor, fără permis de conducere, dar și fără a accepta testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de mostre biologice, un tânăr de 32 de ani de pe raza municipiului Reșița a ajuns, din trafic, direct în Centrul de Retenție și Arestare Preventivă al IPJ Caraș-Severin.

„În această dimineață, polițiștii de la Biroul Rutier Reșița au reținut, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, un bărbat de 32 de ani din Reșița, care a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor, conducând un autoturism fără a deține permis de conducere și refuzând testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de mostre biologice”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliție Județean.

Întreaga scenă a avut loc azi-noapte, ora 01.25, atunci când bărbatul a refuzat să se conformeze semnalului regulamentar de oprire al polițiștilor rutieri de la Poliția Municipiului Reșița, pe Pasajul Superior Lunca Bârzavei al municipiului, el continuându-și deplasarea până pe strada Văliugului.

leader board 728 x 90 px

Oprit de polițiști, șoferul autoturismului a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spital, acolo unde din nou a refuzat prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul de 32 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, iar în cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat instanței, cu propunere legală.

Sursa foto principal: stiridecluj.ro.