„Dragi profesori şi studenţi de la Agronomie, bucuraţi-vă! Un nou cămin se va construi”

Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Nicolae Robu a făcut publică o veste prin intermediul căreia a considerat că va stârni extazul profesorilor şi al studenţilor de la Agronomie. Un nou cămin al acestei facultăţi va fi construit la Timişoara. Informaţia a fost una de ultim moment, venită de la Cătălin Iapă, secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, până nu demult – subalternul edilului timişorean.

Valoarea totală estimată este de aproape 13 milioane de lei fără TVA, iar căminul va avea aproape 200 de locuri. Investiţia va fi realizată cu fonduri guvernamentale, iar proiectul tehnic şi execuţia au fost scoase la licitaţie. În cât timp va fi ridicat căminul primarul a omis să spună, însă exaltarea a fost maximă.

„Deci bucuraţi-vă, stimaţi colegi universitari de la Agronomie şi  dragi studenţi de la aceeaşi universitate! Cătălin Iapă ne comunică faptul că este publicată la licitaţie o lucrare de interes pentru Agronomie. Este vorba despre proiectul tehnic şi execuţia unui cămin studenţesc pentru Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului «Regele Mihai I».”, a fost anunţul făcut de Nicolae Robu.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

Sursa foto: Gazeta din Vest

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/