Problemele sociale, în atenția autorităților

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

În prima zi din luna august, Instituția Prefectului Caraș-Severin organizează două ședințe, cu începere de la ora 10:00, respectiv ora 12:00.

La ora 10:00, în sala de ședințe a Palatului Administrativ are loc prima ședință de astăzi, cea care vizează persoanele vârstnice din județ. Astfel, se aduce în discuție reinserția socială a persoanelor vârstnice în scopul menținerii, refacerii sau dezvoltării capacităților individuale. De asemenea, persoanele vârstnice vor fi informate cu privire la acordarea serviciilor de îngrijire social-medicale la domiciliu, dar și în puctele de lucru ale ONG-urilor.

promovare banner maxagro

Comisia de Dialog Social a Județului Caraș-Severin se va reuni de la ora 12:00 în aceeași locație și va avea, în ordinea de zi, informare asupra implicării autorităților locale în asistența spitalicească. Totodată, o problemă ce trebuie dezbătută este relația on-line între Casa Națională de Asigurări de Sănătate și Casa de Asigurări de Sănătate a județului, relație ce se realizează prin Sistemul Informatic Unic Integrat.

publicitate tmc 640