Două persoane fără adăpost, victimele unui incendiu produs la Caransebeș

incendiu internat caransebes (1)

O femeie de aproximativ 45 de ani a suferit arsuri serioase pe 95% din suprafața corpului. Și un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital cu arsuri pe brațe după ce a încercat să o salveze pe femeie din flăcări. Totul s-a întâmplat la primele ore ale dimineții, într-un corp dezafectat al internatului de la Liceul Pedagogic „Traian Doda”.

Alarma a fost dată în jurul orei 4.00, la o clădire dezafectată din incinta internatului Liceului Pedagogic „Traian Doda” din municipiul Caransebeș. Incendiul s-a manifestat la casa scării, la intrarea în imobil, unde erau depozitate mai multe deșeuri textile.

Două persoane fără adăpost au suferit arsuri. Este vorba despre o femeie de aproximativ 45 de ani care se afla în interior și a suferit arsuri de gradele II, III și IV pe 95% din suprafața corpului și un bărbat de 21 de ani, care a ajutat-o să se evacueze, acesta suferind arsuri de gradul I la nivelul membrelor inferioare. Ambele victime au fost transportate la CPU Caransebeș, iar în cursul acestei dimineți femeia a fost preluată de un elicopter SMURD și transferată la Spitalul de arși din București.

leader board 728 x 90 px

Cauza probabilă a incendiului este o țigară nestinsă. Au ars două uși de lemn, un pat și saltele.

incendiu internat caransebes (2)