Doi morţi în accident, la intrarea în Soceni

În jurul orei 19,30, echipa de descarcerare de la ISU Semenic a fost solicitată să intervină într-un accident rutier ce s-a produs pe DN 58 B, care leagă Reșița de Caransebeș. Mai exact, zona vizată este intrarea în comuna Soceni. Locul este recunoscut ca fiind unul deosebit de periculos pentru conducătorii auto, din cauza numărului mare de accidente mortale.

UPDATE ORA 21.00 Bărbatul care a murit în accident este din Reșița
Potrivit martorilor aflați la fața locului, bărbatul care se afla la volanul jeepului are peste 40 de ani, i se spune Pepi și este din Reșița. Aparținătorii au ajuns deja la fața locului și sunt șocați de cele întâmplate. Identitatea femeii care îl însoțea nu este cunoscută încă.

Echipaje ale Poliției Rutiere Reșița se află în prezent la ieșirea din orașul Reșița și întorc din drum autoturismele care vor să se îndrepte spre Caransebeș. Asta pentru că tirul încă se află de-a latul șoselei și este nevoie de o macara pentru îndepărtarea lui de pe mijlocul drumului. Și utilajele de deszăpezire au fost puse în mișcare, în urmă cu doar câteva momente.

UPDATE ORA 20.45 Tirul blochează circulația
Autotrenul care a fost implicat în accident ocupă toată partea carosabilă, circulația fiind blocată pe ambele sensuri de mers. Șirul de mașini se întinde pe o lungime de câțiva kilometri, și de o parte și de alta a locului în care a avut loc accidentul. Mașina în care se aflau cele două victime este distrusă în proporție de sută la sută și arată ca un mănunchi de fiare. Deși tipul mașinii nu poate fi definit, martorii susțin că ar fi vorba despre un jeep. Pompierii încearcă acum să îl salveze pe șoferul care se afla la volanul tirului, și care se zbate între viață și moarte.

UPDATE ORA 19.00 Accident grav la intrarea în comuna Soceni
Două persoane și-au pierdut viața în urma accidentului care a avut loc în urmă cu aproximativ o oră, chiar la intrarea în comuna Soceni. „Ceea ce vă pot spune este că în accident a fost implicat un autotren care transporta balastru. Echipele noastre de descarcerare au intervenit ca să scoată victimele dintre fiarele controsionate ale mașinii”, a declarat plutonierul Flavius Tuță, din cadrul ISU „Semenic”. “Poliștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele accidentului”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În acest moment, echipele de descarcerare acționează la intrarea în comuna Soceni, iar șoferii care se aflau în trafic spun că este posibil ca în mașina lovită să se fi aflat mai mult de două persoane. Drumul este acoperit cu polei și se circulă în condiţii  grele. Ceaţa le ridică și ea probleme conducătorilor auto.

 

 

 

Comments

 1. Orbul says:

  Eu am vazut pozele apasand click dreapta si pe “Open link in new window”. Dar ceilalti?

 2. Cristi Frant says:

  Asa se intampla cand alegi amatori. Dak vrei ceva serios, ai Specialisti in stiri: http://www.infocs.ro
  :))

 3. Parinte, stai jos! says:

  Specialistii in stiri de care vorbesti ar fi bine sa mai invete ceva reguli de gramatica. Macar atat, daca la nivel de exprimare sunt undeva prin clasa a treia primara.