Două infracţiuni dintr-o lovitură, la Mehadia

Polițiștii TF din Băile Herculane au prins în flagrant, pe raza localității Mehadia, un bărbat de 40 de ani, în timp ce transporta cu un tractor și o remorcă neînmatriculate în circulație traverse din lemn și bucăți de șină de cale ferată, pentru care nu a putut prezenta acte de proveniență.

Se pare că omul era chiar cel ce avea în pază traversele și șina, în zonă executându-se diverse lucrări de reparații la linie.

„La data de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Băile Herculane au oprit pentru control un tractor cu remorcă artizanală, încărcată cu traverse din lemn, de proveniență CFR, ce se deplasa pe DN 6, pe raza localității Mehadia și care era condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Cornea.

În urma controlului efectuat, polițiștii au stabilit că tractorul și remorca confecționată artizanal nu sunt înmatriculate în circulație. De asemenea, sub traversele din lemn, polițiștii au găsit 3 bucăți de șină CFR de 3 și 4 m lungime, pentru care bărbatul nu a putut prezenta acte de însoțire. Având în vedere faptul că bărbatul ar fi avut în gestiune șinele respective pe care le-a transportat cu un tractor cu remorcă neînregistrate în circulație, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare și conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a declarat agent șef adjunct Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.