Dottore Bode, mai dă-le încolo de supărări!

Mare belea pe capul liberalilor de când cu plagiatul lu’ Bode. Din toamnă, dar mai cu seamă după ratarea calificării României în Schengen, s-au pus cu ocara și cu toate vorbele spurcate pe bietul om. Dau în el ca în sacul de box, însă Lucică s-a ținut tare până acum. Cică dacă ar demisiona din fruntea MAI s-ar duce dracului reforma în Poliție și în Jandarmerie. Vai de mine și de mine, decât una ca asta, mai bine să rămână acolo că n-o fi foc!

Mă și mir că n-a făcut cu inima sau capul de la cât l-au vorbit useriștii peste tot, că știți cum sunt ăștia, când li se cășună pe câte unul nu se lasă până nu-l termină psihic. I-au făcut și un site special în care nu doar că îi cer demisia, dar îl și măscăresc ca în „Urzica”, revista aia umoristică de pe vremuri. Ba, mai mult, i-au pus și fotografia, așa cum am văzut în filmele cu cowboy unde șeriful lipea poza banditului dat în urmărire în toate preriile apașilor și indienilor Cherokee, pe capul căruia se punea un preț, cu mesajul „Dacă a FURAT la doctorat, ce altceva a mai furat Bode?” Greu de dat un răspuns, dar ei se întreabă, doar, doar va sări careva pe Facebook cu un comentariu incriminator. Ai dracului oameni, domnule, numai asta știu, să-l înfunde de tot pe Lucică al nostru!

De data asta, useriștii nu pun un preț pe capul lu’ Bode, ci îi îndeamnă pe români să-i ceară demisia. Măi, nene, așa ceva nu am mai văzut și nici nu am mai auzit să se întâmple până acum în lume. Poate în vreo țară rătăcită pe hartă sau la triburile uitate de lume, dar nicidecum în Europa civilizată. Să vină un neica nimeni să-i ceară demisia lu’ dottore din fruntea Internelor. Bă, frate, e ca la nebuni de am ajuns să facem una ca asta. Săracul Lucică. Ce-o fi în sufletul lui, numai el știe, să stea mereu cu nervii întinși la maximum, cu ochii pe telefon, că dacă sună Iohannis și-l cheamă la Cotroceni să-i spună pa și pu?

Lucru dracu în casa popii și cu copiatul ăsta. Că dacă ar fi fost simplu, l-ar fi luat de-o parte nea Nicu Ciucă și i-ar fi sugerat să ia viteză nu doar de la minister, ci și de la partid. Cum să-i spună nenea Nicu: „Bă, Lucică, îmi pare rău, nu am ce să-ți fac, ia-ți catrafusele și întoarce-te acasă la Zalău, că nu-i de tine la București. Ne-ai făcut de râs, nu alta!” Să-i zică nenea Nicu una ca asta, cât timp e și el băgat în hârdăul cu rahat până în gât? Ferească Dumnezeu! De aia și tace, că îi este frică să deschidă gura să nu se trezească cu ceva într-însa! Și așteaptă telefonul lu’ Werner care, dacă nu a venit până acum, nu înseamnă că nu va veni într-o bună zi.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/