Dotări noi la spital cu sprijinul olandezilor

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Prietenii din Olanda ai Spitalului Județean de Urgență Reșița au făcut o vizită în oraș și au lăsat cadouri pentru unitatea spitalicească.

Pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița iepurașul a venit cu întârziere, dar cu daruri atât de necesare. În cursul zilei de ieri, spitalul a fost vizitat de membrii organizației „Prietenii din România”, vechi prieteni din Olanda, care au lăsat la spital 100 de computere și monitoare, 11 saltele, paturi de pediatrie, o masă de consultații, scaune rotative și 44 de switch-uri.

Domnii Win Sol, Bote van Dijk și ing. Jeroen Wijnstra, de la spitalul MCL Medical Center  din localitatea Leeuwarden, ne-au făcut o nouă vizită. După 12 ani de colaborare, aceasta este cea de-a 21-a vizită, valoarea donației este de aproximativ 65.000 euro, iar valoarea cumulată a donațiilor de care a beneficiat până acum Spitalul Județean de Urgență Reșița este impresionantă, depășind 2.000.000 euro, lucru pentru care nu putem fi decât profund recunoscători”, explică directorul spitalului, Dumitru Secășan.

promovare banner maxagro

Aceiași prieteni olandezi s-au ocupat de-a lungul timpului și de dotarea altor unități medicale din Caraș-Severin, cum sunt spitalele din Caransebeș și Moldova Nouă și o școală din Anina.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/