Școala Gimnazială Nr. 12, școală europeană

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

În urma competiției „Școala Europeană” lansată de Ministerul Educației Naționale printre școlile românești, Școala Gimnazială Nr. 12 din oraș s-a clasat printre câștigătoare.

Timp de trei ani de zile va exista o școală europeană în oraș consemnată printr-un certificat înmânat de Ministerul Educației. Este vorba despre Școala Gimnazială Nr. 12. Criteriile de evaluare în concursul pentru acest titlu au fost atât managementul instituției, evenimentele organizate, cât și impactul activităților asupra culturii. De asemenea, s-au urmărit rezultatele elevilor la competiții și olimpiade, dar și la examenele naționale.

Toate caracteristicile şi valorile europene, plasarea elevului în centrul procesului de învățare, cooperarea și dialogul intercultural și multicultural, parteneriate cu instituții și un schimb de valori locale, naționale și europene, au fost dovedite cu proiectele desfăşurate de şcoală din septembrie 2010 până în prezent”, a explicat directorul școlii, profesorul Ghiorghița Fercea.

promovare banner maxagro

Astfel, diploma de „Școală Europeană”, valabilă trei ani, va fi înmânată direcțiunii școlii pe 20 mai, lunea viitoare, la Palatul Parlamentului României.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/