GALERIE FOTO Liber riderilor pe străzile Reșiței!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Motocicliștii au mărșăluit pe drumurile Reșiței pentru a-și anunța prezența în trafic începând cu această zi. Sute de motoare s-au auzit torcând pe bulevardele din oraș.

Ziua motocicliștilor a fost marcată de membrii Asociației Guerrilla Motors Reșița prin alaiul mult prea cunoscut cu plecare din zona Triaj a orașului. Ca în fiecare an, motocicliștii reșițeni își adună prietenii pe motoare din Caraș-Severin și din județele vecine și pornesc pe străzile Reșiței într-un marș care să atragă atenția tuturor, în special a șoferilor prezenți în trafic.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633457396369″]

După ce s-au pus în mișcare și au dat o tură de oraș, sutele de motoare au poposit în parcarea supermarketului Kaufland, unde motocicliștii au împărțit pliante cu mesajul „Respectul, precauţia şi bunul simţ, cei mai buni tovarăşi de drum!”. Ca în fiecare an, acțiunea de astăzi s-a realizat în colaborare cu poliția cărășeană.

promovare banner maxagro

Atât motocicliştii, cât şi oamenii legii îşi doresc ca prin această activitate să sporească respectul în trafic, dar şi prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi motociclişti. Conducătorii de vehicule, fie ele pe două sau pe patru roţi, îşi doresc să fie respectaţi în trafic, având în vedere că drumul public aparţine tuturor şi trebuie să fie loc pentru toţi participanţii la trafic”, a precizat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/