Dosar penal pentru contrabandă din cauza a 11 trabucuri

promovare online Timisoara Casa Auto

O cetățeancă cu puternic spirit antreprenorial din Ticvaniu Mare s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii au depistat-o în timp ce încerca să vândă țigări și trabucuri fără timbru legal.

„În timp ce-și exercitau atribuțiile de serviciu într-o piață din Reșița, doi polițiști de ordine publică au depistat în flagrant o femeie în vârstă de 42 de ani, din Ticvaniu Mare, care efectua acte de comerț ilicit cu țigări nefiscalizate provenite din contrabandă. Femeia a fost condusă la sediul Poliției unde i s-a efectuat un control al bagajului, fiind găsită cantitatea de 1.444 de țigarete și 11 trabucuri nefiscalizate”, transmite subinspectorul Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Întreaga cantitate de țigarete a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor, pe numele celei în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. „Activitățile desfășurate de polițiștii cărășeni pentru verificarea legalității operațiunilor cu tutun și prevenirea ilegalităților în acest domeniu continuă și în perioada următoare”, mai transmite subinspectorul Dăneț.

promovare banner maxagro

Facem pecizarea că, pe toată durata procesului penal, persoana în cauză se bucură de prezumția de nevinovăție!

Sursă foto: Ghidul Arădean

publicitate tmc 640