Doru Roşca nu poate sta departe de Gloria

Are 84 de ani, dintre care 30 i-a petrecut la gruparea din Govândari. Preşedinte onorific la Gloria Reşiţa, Doru Roşca are întotdeauna sfaturi buni pentru tandemul Aghescu – Stănucă.

Ajuns de mai multă vreme în mediocritatea Ligii a IV-a, clubul reşiţean care reprezenta cândva o forţă în Divizia B face parte acum dintr-un proiect care ar trebui să aibă ca rezultat revenirea Gloriei în eşaloanele superioare. Pavel Aghescu şi Gabi Stănucă au pregătit o strategie prin care li se dă foarte mult credit tinerilor. Pentru că banii nu sunt deloc mulţi la gruparea din Govândari, cei doi încearcă să formeze o pepieniră puternică. Echipa de seniori are şi ea în componenţă foarte mulţi puşti, jucători tineri, majoritatea sub 18 ani, care ar putea avea un cuvânt greu de spus în câţiva ani. În acelaşi timp se lucrează intens şi inteligent la baza sportivă, dar şi la capitolul imagine.
Experienţa acumulată în cele trei decenii petrecute la Gloria de Doru Roşca este şi ea foarte benefică în acest proiect. Roşca a recunoscut că este consultat de Aghescu şi Stănucă în tot ceea ce se întâmplă la club şi s-a arătat foarte bucuros de iniţiativa lor.

YouTube video

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Nea Dorule, suntem putinii care am fost atasati fotbalului din Govandari de la meciul de baraj cu Petrolul Ticleni pana in zilele noastre… Mata, Contabil Sef cu renumele de “Materia cenusie“ si presedinte eu cu clicul aparatului de fotografiat! Iata un filmulet cu amintirile dealungul anilor 1974 – 2012:

    http://www.youtube.com/watch?v=6VMUOGchfN0