Glăvan: „Nu ştiu încă dacă voi candida!”

Deputatul Valentin Rusu a făcut public numele candidatului PD-L la alegerile locale din iunie pentru fotoliul de edil-şef al Reşiţei. S-a grăbit şi l-a pus într-o postură delicată pe directorul postului regional de radio, căruia natura postului îi interzice să aibă carnet de partid şi, cu atât mai mult, să reprezinte vreo formaţiune politică la alegeri.

Parlamentarul a anunţat în premieră candidatura lui Glăvan pentru Primăria Reşiţa, dar s-a cam încurcat în declaraţii atunci când a fost întrebat dacă directorul Radio Reşiţa este deja membru de partid sau dacă PD-L îl va susţine din postura de independent. Într-un final, a driblat oarecum întrebările jurnaliştilor. Lucrurile le-a lămurit până la urmă chiar Glăvan. „Nu sunt membru de partid, nu sunt încorporat în PD-L. Personal nu mi-am depus candidatura, dar este adevărat că sunt solicitat în acest sens. Decizia o voi lua după 1 martie, când nu voi mai fi salariat al Societăţii Române de Radiodifuziune. Aştept să termin cu radio şi apoi voi opta spre oferta care mi s-a făcut, e o ofertă anunţată. Nu o declin, dar nu e cazul să vorbim despre ea acum”, a declarat pentru Express de Banat directorul Radio Reşiţa.
Acesta susţine că i s-a mai propus să candideze la Primăria Reşiţa şi cu alte ocazii, dar că nu a fost momentul potrivit. O va face, aşa cum a dat asigurări deputatul Vali Rusu, anul acesta. „Încă din 2004, ca şi în 2008, au fost provocări din partea unor oameni din comunitate şi a unor formaţiuni politice să candidez la primărie. Am considerat că nu a venit acel moment, dar acum nu ştiu încă”, a mai spus Glăvan.

Comments

  1. eu says:

    mai bine nu candita.

  2. Pe Frunză”verde” l-a luat valul ! Va trece de la ameninţări la fapte… DE URMĂRIT !! « Sfinxul says:

    […] e o ofertă anunţată. Nu o declin, dar nu e cazul să vorbim despre ea acum”, a declarat pentru Express de Banat directorul Radio Reşiţa. ( … ) […]