Dorinel Munteanu investește la Caransebeș!

Sportiv cu rezonanță în lumea fotbalului românesc, Dorinel Munteanu are în vizor Caransebeșul pentru următoarea sa investiție în lumea sportului. Cu puțin noroc, parcul Teiuș se va transforma într-un nucleu al sportului caransebeșean.

Fotbalistul cu renume Dorinel Munteanu are în plan amenajarea unui teren sintetic profesionist pe o suprafață de 2000 de metri pătrați pe care este așezat parcul Teiuș. La doar câțiva metri de stadionul de fotbal aflat în proces de renovare, noul teren sintetic va transforma întreaga zonă într-o bază sportivă cu renume. Dorinel Munteanu va aduce calitatea la Caransebeș iar planurile sale nu se limitează la o simplă suprafață cu material sintetic. Noua zonă de agrement va fi acoperită și dotată cu vestiare și cu toate utilitățile pe care sportul de performanță le solicită.

Inițiativa marelui fotbalist nu a fost una unică, având în vedere faptul că o astfel de bază sportivă a fost construită recent și la Reșița. Noul spațiul care va prinde viață în parcul Teiuș va fi așteptat cu sufletul la gură atât de sportivii caransebeșeni, cât și de microbiști. Și restul populației va avea de câștigat. Noul teren sintetic va deveni cu siguranță și o nouă atracție pentru vizitatori, mai ales că parcul în care va fi poziționat se bucură deja de sute de curioși zi de zi.

De îndată ce licitația pentru noua investiție va fi câștigată, baza sportivă va începe să capete contur, iar Teiușul va fi din ce în ce mai căutat pentru facilitățile sportive pe care va putea să le pună la dispoziția sportivilor.