Donații (de sânge) pentru generații!

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița și Liga Studenților UEMR, în parteneriat cu Crucea Roșie, Filiala Caraș-Severin, Biroul de Avocatură – Mircea Boboșa, Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin, Centrul de Tineret Moniom, Parohia Gârliște și Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița sunt gata să dea startul unei noi campanii de donare de sânge, sub sloganul „Fost student pentru student”!

Ultima săptămână din această toamnă reiterează, prin intermediul campaniei „Fost student pentru student”, ideea potrivit căreia fiecare picătură de sânge poate fi biletul spre o a doua șansă la viață a celor din jurul nostru. În acest sens, Universitatea „Eftimie Murgu” Reșița va găzdui Caravana Centrului de Transfuzie Sanguină Reșița (foaierul universității), de luni – până joi, în intervalul orar 8.30 – 13, subliniind, încă o dată, importanța solidarității cu semenii noștri.

Timp de patru zile, din publicul țintă al campaniei nu vor lipsi studenții, absolvenții și nici cadrele didactice. Toate aceste categorii sunt așteptate nu doar să doneze sânge (promovând astfel viața), ci și să fie date ca exemple de bune practici.

Nu în ultimul rând, pentru că „dar din dar se face Rai”, participanții la campanie pot alege varianta donării bonurilor de masă obținute către Liga Studenților UEMR, acesta fiind un prim pas în susținerea viitoarelor acțiuni caritabile.