NEWS ALERT. Incendiu puternic în zona centrală a Reșiței! [UPDATE]

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Pompierii militari intervin, la această oră, pentru stingerea unui incendiu destul de puternic izbucnit în zona centrală a Reșiței. Fumul gros poate fi văzut de la distanță.

Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin intervin la această oră pentru lichidarea unui incendiu puternic izbucnit în zona centrală a Reșiței. Din primele date oferite de purtătorul de cuvânt Magdalena Tocmelea, este vorba despre o clădire dezafectată de pe strada Oțelului, aproape de Grădinița cu Program Prelungit nr. 3.

Nu se știe deocamdată dacă poate fi vorba despre victime sau doar despre pagube materiale.

promovare banner maxagro

UPDATE, ora 14.10

Pompierii militari cărășeni oferă noi informații cu privire la dificultatea intervenției de pe strada Oțelului, vis a vis de Casa de Cultură. „În jurul orei 11.50, prin apel 112, a fost anunțat un incendiu pe str. Oțelului din municipiul Reșița. Au intervenit de urgență 8 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu sprijinul a două autospeciale de stingere. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat că incendiul izbucnise la o clădire dezafectată. Incendiul emana foarte mult fum dens, astfel că accesul în clădire a fost posibil doar cu aparatele de respirat. Intervenția pentru stingere a durat aproximativ o oră și au ars diverse mase plastice și mai multe cabluri. Până în momentul de față, incendiul nu pare să se fi soldat cu victime”.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/