Donație salvatoare pentru comuna Zăvoi! „Meritul este al dumneavoastră!”

Administrația locală din Zăvoi a primit recent o donație constând într-o autospecială de intervenție în caz de incendiu. Vehiculul are dublă funcțiune astfel încât poate fi utilizat și pentru aspirarea apei în situația inundării unor suprafețe, curți sau subsoluri.

Într-o postare pe Facebook, primarul comunei Zăvoi, Doru Cîrdei, s-a adresat concetățenilor săi: „Când promiți ceva trebuie să te ții de cuvânt! E o învățătură veche rămasă de la cei care m-au crescut, cei care îmi ziceau că cel mai de preț e cuvântul dat! Aceasta este una dintre promisiunile îndeplinite și este prima dată când comunitatea noastră are în dotare o mașină de pompieri funcțională! Meritul e al dumneavoastră! Împreună facem o comună model!”

Edilul face referire în mesajul său la meritul cetățenilor de a fi sprijiniți de comunitatea locală din Slatina Timiș, înfrățită cu localitatea Gent din Belgia care a donat cu ceva vreme în urmă o mașină de pompieri de generație mai nouă partenerilor săi. „Chiar dacă autospeciala pe care noi am primit-o are mai mulți ani, ea este în stare foarte bună de funcționare și ne va fi utilă în caz de nevoie. Între localitățile comunei Zăvoi și municipiul Caransebeș unde se află cea mai apropiată unitate de pompieri este o distanță de 25-30 de kilometri, astfel că intervenția primară la incendiu o putem asigura noi”, a mai arătat edilul.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

masina de pompieri zavoi

Opiniile cetățenilor nu au întârziat să apară: „O comună model cu un primar model! Felicitări!” Altcineva spune: „un primar deosebit, cu ajutorul lui le vom face pe toate”. „Succes pe mai departe, să dea Dumnezeu să o folosiți cât mai puțin!” O altă opinie arată că: „E mare lucru să îți respecți cuvântul dat. Asta ne facem oameni adevărați! Felicitări, domnule primar! Frumoasă mașină, să sperăm că nu va fi nevoie de ea!”

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/