Chisăliță a semnat cu Maxim pentru 24 de milioane de lei!

ion chisalita

Orașul Moldova Nouă va avea un Centru Multicultural nou și se va bucura de investiții în infrastructura rutieră și în spații verzi. Toate din bani europeni!

Contractul de finanțare semnat astăzi cu directorul ADR Vest are o valoare de 24,4 milioane de lei, dintre care 22,8 milioane sunt fonduri nerambursabile. Proiectul are două componente. „Prima prevede extinderea teatrului de vară prin înființarea și dotarea unui Centru Multicultural cu sală de spectacole, amfiteatru, bibliotecă, muzeu, săli de curs, ateliere, spații administrative și spații recreative exterioare. Centrul va fi dotat atât cu mobilier și echipamente pentru organizarea de spectacole și alte activități recreative, cât și cu echipamente IT și de birou. Cea de-a doua componentă prevede lucrări de reabilitare realizate la strada Dunării, în lungime de aproape 1,5 km şi la strada Port, cu lungime de 165 m, precum și reabilitarea trotuarelor aferente. În plus, se va realiza o pistă de biciclete în lungime de 1,5 km.”, a detaliat Sorin Maxim, directorul ADR Vest.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

În cadrul celei de-a doua componente se vor amenaja și spații verzi adiacente Centrului Multicultural, pe o suprafață de peste 11.000 mp. Vor fi realizate alei pietonale și carosabile, spații de joacă pentru copii, iar zona va fi dotată cu mobilier urban, cișmele de apă și fântâni. Proiectul are o durată de implementare de 24 de luni.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/