„Domnule Dunca, nu poți să conduci un județ făcând circ, certându-te cu toată lumea!”

dunca presedinte cj cs (2)

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin este principalul vinovat pentru haosul din instituție și pentru bilanțul foarte sărac după primul an de mandat!

Asta susține deputatul PSD Silviu Hurduzeu, fostul șef al administrației județene. „Drumurile județene se prezintă mai rău față de cum arătau în timpul mandatului meu. Să nu mai spun că actualul Consiliu Județean continuă acum lucrările demarate în timpul mandatului meu de președinte, pentru care am obținut finanțări fie din PNDL 2, fie din fonduri europene. Și la capitolul imagine județul Caraș-Severin arată extrem de prost. Nu poți să conduci un județ făcând circ în ședințele de Consiliu Județean, certându-te cu toată lumea, de la ziariști, la șoferi și angajați! Este funcția cu cea mai mare răspundere și reprezentare!”, a comentat parlamentarul Hurduzeu pentru expressdebanat.ro.

Deciziile luate de unul singur de Romeo Dunca, fără o consultare prealabilă cu cei care chiar se pricep la administrație publică, sunt și ele criticate de Silviu Hurduzeu. „Este debandadă la Consiliul Județean! Nu se știe nici acum ce se întâmplă cu acea organigramă prin care a fost redus numărul de salariați. Direcția de Drumuri este nefuncțională, nu are conducere legitimă nici acum; suntem în prag de iarnă, cu contracte neîncheiate pentru deszăpeziri! S-a găsit soluția miraculoasă ca deszăpezirile să le facă Aquacaraș, dar sunt curios care este procedura legală prin care se va face pe anumite tronsoane de drum ținând cont că Aquacaraș este o societate comercială și se supune regulilor unor achiziții pe care le face Consiliul Județean, iar pe de altă parte societatea nu are în domeniul de activitate un astfel de obiect.”, a mai spus deputatul social-democrat.