Dominic Samuel Fritz: „Actuala administrație a Timișoarei funcționează haotic și neprofesionist. Este o frână tristă!”

untitled design set 970x90 px

Dominic Samuel Fritz, candidatul USR Timișoara la funcția de primar, a strâns ropote de aplauze în cadrul marelui congres al partidului la care au venit aproape 500 de membri. Fritz a catalogat administrația locală a orașului ca fiind o „frână tristă”.

Candidatul USR la Primăria Timișoara a vorbit, în deschiderea congresului, despre ceea ce înseamnă partidul pentru România. „Voi ați trezit această speranță, iar această speranță este partidul USR și Alianța USR-PLUS. Dincolo de toate certurile e important să ne amintim că toți cei prezenți ați contribuit să aduceți în România ce pentru mulți era pierdut și anume încrederea în viitor. Mi-ați insuflat și mie această încredere și mi-ați făcut poftă să nu mai stau de-o parte”, a spus Dominic Samuel Fritz.  

Timișoara a devenit „un far al valorilor europene de toleranță, respect și comunitate”, este de părere Fritz, dar acesta a declarat că lucrurile se strică atunci când vine vorba de actuala administrație. „Din păcate, administrația actuală, care a fost propulsată la putere în 2012, face o politică dezbinată care vrea să învrăjbească timișorenii noi împotriva celor vechi, șoferii împotriva bicicliștilor, dar Timișoara ne învață altceva – că suntem o comunitate și nu ne lăsăm dezbinați. Avem o administrație locală care este o frână tristă, care acționează haotic și neprofesionist cu idei din domeniu trecutului. Noi vom face un laborator pentru ideile de mâine cu o administrație modernă, digitală”, a mai declarat candidatul la Primăria Timișoara. 

Discursul lui Dominic Samuel Fritz s-a încheiat cu un ropot de aplauze ale membrilor USR care s-au ridicat în picioare. „Se pot spune multe lucruri despre noi, dar lași cu siguranță nu suntem. Nu am niciun dubiu că Dan Barna va fi următorul președinte al României și vom câștiga Primăria Timișoara, Consiliul Județean Timiș, vom câștiga primării și consilii județene la Iași, Bacău, Brașov, Constanța, la Baia Mare, la Cluj, la Poiești și vom schimba România”, a fost „strigătul” de încheiere al lui Fritz.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/