Dominic Fritz, întâlnire cu directorii generali ai celor 20 cei mai mari angajatori din Timișoara

Dominic Fritz s-a întâlnit cu directorii generali ai celor 20 cei mai mari angajatori din Timișoara, de la care a dorit să afle ce probleme întâmpină în relația cu municipalitatea.

Interesat de dezvoltarea investițiilor din Timișoara, Dominic Fritz a decis să aibă o discuție, ieri, cu directorii celor mai importante companii din oraș. Edilul-șef susține că le-a prezentat celor 20 de investitori viziunea pe care o are pentru dezvoltarea Timișoarei, dar s-a interesat și de problemele pe care companiile le întâmpină în relația cu municipalitatea.

A fost o discuție extrem de directă. Marii angajatori ne-au cerut transparență, procese mai predictibile și mai rapide în rezolvarea cererilor mediului de afaceri. Le-am prezentat planul nostru de bună guvernanță și faptul că am început să construim în Primăria Timișoara o echipă care să răspundă nevoilor investitorilor din oraș”, a declarat Dominic Fritz.

leader board 728 x 90 px

Primarul Timișoarei a mai precizat că, în acest an, urmează să fie înființat un birou care să mențină relația cu mediul de afaceri local, cu scopul de a le rezolva eficient solicitările.

Ne dorim o linie de comunicare deschisă în permanență cu mediul de afaceri și vrem să putem implica comunitatea de afaceri în diverse proiecte ale orașului. Am mai discutat și despre campania de vaccinare și eforturile pe care marii angajatori le fac pentru a asigura accesul angajaților la vaccinare. Vom continua aceste întâlniri regulat, pe tematici diferite, în funcție de necesitățile sectorului de afaceri din Timișoara”, a explicat Dominic Fritz.