Dominic Fritz e sănătos tun. S-a testat de două în ultimele 24 de ore

51099009942 e306269723 k

Primăria Timișoara anunță că Dominic Fritz s-a testat de două ori, după ce miercuri a participat la Reșița, împreună cu Alin Nica, președintele CJ Timiș, la evenimentul de semnare a documentației pentru trenul de mare viteză. Joi dimineață, Nica a anunțat că a fost depistat pozitiv. 

„În cursul zilei de ieri, dl. primar Dominic Fritz a participat împreună cu dl. Nica la o conferință de presă, la Reșița. Pe tot parcursul acestui eveniment dl. primar a respectat toate regulile de siguranță, deci nu este considerat contact direct, conform normelor în vigoare. Dl. primar a efectuat ieri un test PCR la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, deoarece astăzi este invitat la Novi Sad, la o întâlnire cu primarul acestui oraș și la ceremonia de deschidere a anului în care acest oraș va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii. Testul a ieșit negativ. Domnul primar a repetat testul în această dimineață, iar rezultatul a fost, din nou, negativ. Domnul primar îi urează domnului Nica însănătoșire grabnică și multă sănătate.”, este anunțul Primăriei Timișoara.

Dominic Fritz va avea, joi, o întâlnire cu primarul de la Novi Sad, apoi va participa, de la ora 18 (ora locală), la ceremonia oficială de deschidere a Capitalei Culturale Europene 2022, la Teatrul Național Sârb. Spre seară, Fritz va merge și la spectacolul Zeniteum 2022, organizat în fața clădirii Guvernului Provinciei Novi Sad.

În 13 ianuarie 2021, Dominic Fritz a fost diagnosticat cu Covid-19. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe pagina de Facebook.

Atât președintele, cât și vicepreședintele PNL al CJ Timiș au fost depistați pozitiv, joi, în urma unui test făcut înainte de deplasarea la Novi Sad. Ambii se simt bine și nu au simptome. Liberalii sunt, de asemenea, vaccinați cu schema completă împotriva SARS-CoV-2. Alexandru Proteasa a mai fost depistat pozitiv și în 22 ianuarie 2021.