Vicepreședintele CJT Alexandru Proteasa intră în izolare, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Liberalul spune că are dureri musculare și de cap, iar testul făcut vineri dimineață la Spitalul Județean din Timișoara i-a confirmat bănuielile potrivit cărora s-a infectat cu coronavirus. 

„Astăzi, am fost diagnosticat cu virusul Covid-19, ca urmare, voi fi în carantină la domiciliu în următoarele 14 zile. Ieri, am avut câteva simptome specifice – dureri musculare, durere de cap -, așa că dimineață am făcut testul și am primit rezultatul în cursul zilei. Sper să nu am alte simptome și să pot continua de acasă atât tratamentul, cât și o parte dintre sarcinile de la CJ Timiș. Urma să mă vaccinez marți, la spitalul din Lugoj, dar acest demers va fi amânat până când specialiștii decid că vaccinarea este oportună.”, a scris Proteasa pe pagina sa de Facebook.

Vicepreședintele CJT s-a izolat și de familia lui, având un copil mic.

leader board 728 x 90 px

„Cel mai dificil va fi să stau departe de familie, de soție și de micuțul nostru. L-am anunțat pe președintele CJ Timiș, Alin Nica, și pe colegul vicepreședinte Cristian Moș. Nu am interacționat față în față cu niciunul dintre ei în ultima vreme, preferând să discutăm la telefon cel mai des, pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi cu care venim în contact acasă. Vă doresc tuturor sănătate și cumpătare, în continuare. Virusul este parșiv și poate afecta pe oricine!”, a mai precizat Proteasa.