Dominic Fritz a creat un top 12 promisiuni neîndeplinite ale actualei administrații: „Lista este un document al eșecului”

Dominic Fritz a prezentat un top 12 al promisiunilor care nu au fost duse la capăt de actuala administrație. Candidatul USR la Primăria Timișoara spune că doar 28% din obiectivele asumate la ultimul tur de alegeri au fost îndeplinite.

Candidatul USR pentru Primăria Timișoara sancționează obiectivele asumate, dar nefinalizate de către actuala administrație în timpul campaniei electorale de la ultimul tur de alegeri. Printre promisiunile neîndeplinite de Nicolae Robu de pe lista lui Dominic Fritz sunt parcarea de 1.000 de locuri în zona Oituz-Popa Șapcă, două pasaje pe sub calea ferată, patru poduri peste Bega, amenajarea de piețe țărănești în toate cartierele, amenajarea Pieței 700, 50 de fântâni noi cu apă potabilă, 20 de terenuri de sport în cartiere, două complexuri sportive, o fântână muzicală cu lumini, flăcări și fum, patru bazine semi-olimpice de înot, un bazin olimpic de înot, Sala Polivalentă cu 15.000 de locuri, amenajarea trotuarelor, reducerea de noxelor de cinci ori și spații verzi peste media europeană.

„Din 63 de promisiuni a îndeplinit 18, adică maximum 28%. Pentru mine, această imagine a realizărilor domnului Robu nu este despre domnul Robu. Poate uni vor fi surprinși, dar eu am multe alte lucruri de vorbit în această campanie decât despre domnul Robu. Pentru mine, această listă este un document al eșecului său, este un manifest al limitărilor sale. Indiferent de ce am crezut despre domnul Robu în 2012, sau în 2016, acum, în 2020, trebuie să ne întrebăm dacă el și anturajul lui fac față provocărilor cu care se confruntă Timișoara. Cred că această listă cu promisiuni goale este măsura neputinței domnului Robu și anturajului său”, a declarat Dominic Fritz.