Doina Frunzăverde candidează pentru un loc în Senat din partea ALDE?!

banner publicitar

Partidele politice au intrat în febra căutării candidaților potriviți pentru alegerile parlamentare din iarnă. Până acum, în Caraș-Severin, doar PNL și-a anunțat oficial candidații, însă în mediul politic se vehiculează mai multe nume care ar putea intra pe listele din 11 decembrie.

Au apărut primele zvonuri cu privire la candidatul pe care ALDE Caraș-Severin l-ar putea arunca în cursa alegerilor din luna decembrie. Chiar dacă nu există deocamdată date concrete despre opțiunea alianței, se vehiculează numele Doinei Frunzăverde. Ionela Kovacs, președinte ALDE Caraș-Severin, neagă că ar fi existat până acum discuții care să vizeze fostul rector al universității din Reșița. „Nu au existat niciun fel de discuții cu Doina Frunzăverde. Am avut discuții cu câteva personalități, dar deocamdată nu pot da nume, nu e nimic confirmat. Nu avem un profil de candidat, dar CV-ul profesional al doamnei Frunzăverde este foarte bun. Însă, repet, nu a existat nicio discuție cu dumneaei în acest sens”, susține Ionela Kovacs.

Dacă președintele ALDE Caraș-Severin respinge orice fel de discuții purtate până acum cu Doina Frunzăverde, fostul rector al universității reșițene lasă loc de interpretări. În acest moment nu pot să vă spun dacă candidez sau nu candidez. În momentul în care o să decid în acest sens, o să aveți, din punctul meu de vedere și al partidului, o informare oficială. În acest moment, nu pot nici să confirm, nici să infirm. Sunt proiecte de viitor și, în momentul în care va fi o certitudine, o să vă comunic”, a declarat Doina Frunzăverde pentru Express de Banat.