Doi reșițeni, prinși cu sute de mii de țigarete de contrabandă!

Poliţiștii din Caraș-Severin au dat o lovitură puternică contrabandei cu țigări. Ieri seară, au surprins în flagrant doi bărbați, unul de 46 de ani, altul de 32 de ani, ambii cu domiciliul în Reșița, care preluau dintr-un garaj situat pe strada Țerovei din municipiu și încărcau într-un autovehicul cantitatea totală de 247.000 țigarete, diferite mărci, nemarcate fiscal de autoritățile române.

„Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autovehiculul folosit a fost indisponibilizat”, ne-a declarat cms. Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Valoarea țigaretelor confiscate este de peste 150.000 lei. Prejudiciul creat bugetului general consolidat al statutului prin sustragerea de la neplata accizei vamale și TVA depăşeşte 20.000 lei.

„Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului nostru, sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă”, mai spune Nicorici.