[VIDEO] Daniel Oprița readuce Metalul în Valea Domanului și Reșița în Liga a II-a!

Antrenorul CSM Reșița, Daniel Oprița, a pregătit o remaniere serioasă a lotului de jucători, dar și reveniri spectaculoase în Valea Domanului, printre care și cea a unui jucător de Liga I!

Oprița a pus pe lista de disponibilizări nu mai puțin de 11 jucători, dar numărul celor plecați poate fi chiar mai mare. În schimb, a pregătit o listă de achiziții mult mai restrânsă, dar pe care se află fotbaliști cu o cotă foarte bună pentru nivelul Ligii a III-a, jucători cu destulă experiență și pe care îi cunoaște bine.

Banac, Doda, Bloju, Muselin, Iova, Beloescu, Himcinschi, Poiană, Keita, Ponoran și Săndescu sunt oamenii care se vor despărți de Valea Domanului. Lor li se adaugă Velcotă, pe care Poli, cu care e sub contract, l-a cerut înapoi. Oprița va încerca imposibilul cu mare parte din jucătorii pe care i-a antrenat la Metalul. „Avem discuții avansate cu patru sau cinci jucători. Concret cred că este Manole, care a mai jucat la noi, mi-a promis că vine. Am discutat și cu Vădrariu, cu Bărbulescu, de la Juventus București, cu Marius Staicu, care a mai fost la Reșița. Octavian Vasile, care a jucat în tur la Șirineasa, vrea și el să vină. Sunt jucători cu care am mai lucrat și cu care am încredere că putem realiza lucruri frumoase”, a spus Oprița într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului reșițean.

CSM Reșița poartă la această oră negocieri și cu alți jucători care au mai trecut prin Valea Domanului. Din actualul lot au mai îmbrăcat tricoul Metalului Zimmermann, Liuba sau Breșneni.