Doi medici vor să fie manageri la spitalul din Caransebeş!

Actualul manager al Spitalului Municipal de Urgenţă din Caransebeş are un contracandidat la concursul pentru ocuparea funcţiei de director al unității. „Competiția” se desfășoară astăzi și începe cu proba scrisă.

Managerul unităţii spitaliceşti din Caransebeș, Gheorghe Borceanu, a ocupat funcţia de director, în urma unui concurs pe care l-a susținut în 2011.

Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş organizează astăzi concursul pentru ocuparea postului de manager. Actualul director nu a avut niciun contracandidat anul trecut, atunci când a avut loc concursul, dar de data aceasta se va întrece în dosar cu un medic chirurg din Cluj Napoca.

leader board 728 x 90 px

“După ştiinţa mea sunt două dosare înregistrate şi anume, al unui coleg care vine de la Cluj şi al meu personal”, a declarat doctorul Gheorghe Borceanu, actualul manager al Spitalului Municipal Caransebeş.

Mandatul lui Gheorghe Borceanu a fost valabil doar un an de zile. Astfel că, în ultimele şase luni a fost delegat la conducerea spitalului, prin deciziile succesive ale municipalităţii, care i-a prelungit mandatul. Timp de două zile, cei doi candidati la postul de manager al Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş vor susţine o probă scrisă şi un interviu.

Concursul începe astăzi, cu proba scrisă, iar interviul celor doi candidați are loc luni.