Doi candidaţi pentru funcţia de decan al Facultăţii de Ştiinţe Sociale din cadrul UEMR

Deşi nici Senatul sau Rectoratul UEMR, nici Decanatul Facultăţii de Ştiinţe Sociale nu spun nimic despre vehiculata demisie din funcţie a decanului FSS, Dorina Chiş-Toia, pe site-ul Universităţii reşiţene se anunţă azi „Alegeri pentru acordarea avizului de participare la concursul pentru ocuparea funcţiei de decan al FSS“.

Două candidaturi au fost depuse pentru funcţia de decan al Facultăţii de Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii Eftimie Murgu Reşiţa: conf. univ. dr. Ionică Cărăbaş şi lect. univ. dr. Cristian Rudolf.

Conform calendarului pentru desemnarea persoanelor care vor ocupa funcţiile de decan şi prodecan la FSS, astăzi, 25 februarie, Consiliul Facultăţii de Ştiinţe Sociale ar urma să acorde aviz pentru candidaţii la funcţia de decan. Concursul propriu-zis va avea loc în 27 februarie. Validarea concursului în şedinţa Senatului universitar e programată o zi mai târziu, iar în 4 martie va fi desemnat prodecanul în şedinţa Consiliului FSS.

Ionică Cărăbaş, potrivit CV-ului său, este cadru didactic titular la Departamentul Teologie şi Ştiinţe Sociale din cadrul FSS. Are funcţia didactică de conferenţiar universitar doctor şi predă în cadrul programului Educaţie fizică şi sportivă (EFS). Cristian Rudolf este, de asemenea, cadru didactic titular la Departamentul Teologie şi Ştiinţe Sociale din cadrul FSS. Are funcţia didactică de lector universitar doctor la Catedra de Socio-Umane.

În pofida acestui concurs, numărătoarea inversă la UEMR este în plină desfăşurare şi, din păcate, tot mai aproape de sfârşit. Noi ţinem evidenţa groparilor!