UPDATE. Doi bucureșteni s-au întâlnit… frontal în Caraș-Severin! Accident pe DN58!

Accident pe drumul ce leagă Reșița de Caransebeș! Două mașini s-au ciocnit frontal, în această dimineață, după ce una dintre ele a pătruns pe contrasens. Ambii șoferi sunt din București.

În jurul orei 8 în această dimineață, pe Drumul Național 58 Reșița-Caransebeș, la intersecție cu Apadia, două mașini s-au ciocnit frontal. În urma impactului, unul dintre șoferi a rămas încarcerat, fiind scos de martori, până la sosirea echipajelor specializate.

leader board 728 x 90 px

Potrivit primelor date, ambii șoferi sunt din București, fiind singuri în mașină în momentul producerii accidentului. Deocamdată nu se cunoaște exact starea celor doi conducători auto, aceștia fiind transportați la spitalul din Reșița pentru investigații.

Cercetările continuă în acest caz. Se pare însă că șoferul autoturismului ar fi pătruns pe contrasens, acolo unde s-a izbit de autoutilitara care circula regulamentar. Cauza exactă se va stabili la finalul anchetei, însă nu este exclus ca șoferul să fi avut alte preocupări la volan care i-au distras atenția.

Ora 12.15

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin oferă noi detalii despre accidentul de astăzi, produs pe DN 58. „Un tânăr de 19 ani din București, având alte preocupări de natură a-i distrage atenția în mod periculos, prin folosirea telefonului mobil, a pătruns pe sensul opus cu autoturismul și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 34 de ani, tot din București”.

Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool. Bărbatul din autoutilitară a fost rănit grav, iar celălalt, rănit ușor. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ora 15.45

Bărbatul din autoutilitară are fractură deschisă la rotula de la piciorul drept. A cerut externarea de la spitalul reșițean și a plecat la București.