Mari bătăi de cap pentru Tavi Benga!

Antrenorul CSM-ului e pus în mare dificultate înainte de startul campionatului Ligii a III-a din cauza evoluției celor trei atacanți! Toți marchează și fac dificilă alegerea primului unsprezece!

Tavi Benga ar trebui să fie liniștit, are de unde alege pentru linia ofensivă, dar în aceleași timp trebuie să se dovedească foarte inspirat, să facă alegerile bune și să mulțumească pe toată lumea. Cei trei atacanți, Marius Curtuiuș, Dumitru Ene și Marius Staicu, au marcat în fiecare dintre cele șase meciuri amicale disputate până acum de rosso-neri. Cel puțin unul dintre ei și-a trecut numele pe lista marcatorilor în amicale, iar asta nu poate fi decât îmbucurător.

Ene și Staicu au marcat în victoria cu 2-0 de la Ghiroda, în cel mai recent test al CSM-ului, Ene a înscris singurul gol al amicalului cu CS Hunedoara și tot el s-a numărat printre marcatori și la Lugoj, în succesul cu 3-0, în care au mai punctat Staicu și Miranda. Staicu a dat gol în singurul joc pierdut, 1-2, la Ripensia, și tot el i-a dat gol Politehnicii. În remiza de la Timișoara, 2-2, a marcat și Taciuc. Marius Curtuiuș a punctat într-o singură întâlnire, cu Dudeștii Vechi, dar atunci a realizat o dublă. Tot în acel joc, câștigat de reșițeni cu 3-1, a dat gol și Taciuc.

Avem trei jucători de mare valoare în atac, o să fac în așa fel încât să-i folosesc pe doi dintre ei în primul unsprezece, dar, în principiu, trebuie să-i aleg pe cei mai în formă jucători. Mă voi orienta și în funcție de adversar, toți vor avea șansa să joace”, a declarat antrenorul Octavian Benga pentru expressdebanat.ro.