Doi bărbați au ajuns la spitalul din Caransebeș cu politraumatisme, în urma unui accident rutier

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Trei autovehicule au fost implicate într-un accident rutier ce a aut loc în apropiere de municipiului Caransebeș, în urma căruia doi bărbați au ajuns la Spitalul din localitate cu răni grave.

Apelul la 112 din această după amiază anunța un accident rutier pe DN 6, în zona localității Armeniș. Au fost implicate un autoturism, o camionetă și un TIR, fără a fi nevoie de descarcerare. A intervenit de urgență Detașamentul de Pompieri Caransebeș, cu un echipaj SMURD și un echipaj cu o autospecială de stingere,. La fața locului s-au deplasat și lucrători de la Drumuri Naționale și au fost solicitate două ambulanțe de către polițiștii rutieri.

În urma accidentului au rezultat două victime, una dintre ele având traumatisme la membrele inferioare, fiind transportată de urgență la Spitalul Municipal de Caransebeș. Cea de-a doua victimă a suferit un traumatism cervical și traumatisme la nivelul bazinului și la membrele inferioare, fiind preluată, de asemenea de echipajul SAJ și transportată la spitalul din Caransebeș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Polițiștii de la Serviciul Rutier au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/