Primarul reales al Caransebeșului a mulțumit consilierilor locali pentru ce va urma

Felix Borcean a depus jurământul astăzi, 24 octombrie pentru un nou mandat, în fața prefectului județului și a consilierilor locali și a mulțumit în avans acestora pentru ce va urma până în 2024.

Prefectul județului, Cristian Gâfu, care a avut în ultimul timp câteva dispute publice cu Felix Borcean i-a urat acestuia ca în noul mandat să întoarcă cetățenilor ceea ce aceștia i-au dat:

Am ținut să fiu prezent la această învestire pentru a vă asigura pe dumneavoastră că instituția prefectului vă va sprijini, în baza legii în tot ceea ce veți face în acești patru ani. Sper ca primul mandat să aibă învățăminte mai bune pentru al doilea mandat pentru domnul Felix Borcean”, a precizat prefectul județului Caraș-Severin la finalul depunerii jurământului atât a celor 13 consilieri, din cei 19 aleși, cât și a primarului Felix Borcean.

leader board 728 x 90 px

Precizăm că 6 din cei 7 consilieri PNL votați de caransebeșeni s-au retras de pe lista inițială, printre care senatorul Marcel Vela, Andrei Ungur subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Luminița Verdeș, șefa biroului Piața Gugulanilor, Ovidiu Chimigeriu șeful Transal Urbis, lăsând locul supleanților, care vor fi validați ulterior, iar  în următoarele trei zile primarul Felix Borcean va convoca Consiliul Local în care să fie ales viceprimarul urbei.

Primarul Felix Borcean a depus jurământul după cei 13 consilieri locali, toți de la PSD, Pro România și PMP și Andra Pleșa de la PNL și, la final a mulțumit în primul rând viceprimarului Marius Isac pentru colaborarea din primul mandat și a urat succes consilierilor în noul mandat:

Să sperăm că a fi un altfel de mandat, cel care debutează astăzi și însemnătatea jurământului pe care cu toții l-am depus astăzi să fie cu totul și cu totul regândită. Astăzi am jurat pentru Caransebeș, pentru caransebeșeni și nicidecum pentru vreun partid sau lider al vreunui partid. Acesta este mesajul pe care l-am transmis și în mandatul trecut și poate că începând de astăzi vom gândi cu totul altfel munca și activitatea noastră atât a mea ca primar cât și a dumneavoastră în calitate de consilieri locali. În ciuda tuturor luptelor și asperităților am surmontat vicisitudinile și putem la sfârșitul acestul mandat, eu și viceprimarul Marius Isac din primul meu mandat să ne strângem mâna și cred că sfârșitul relației noastre nu este aici, Marius îți mulțumesc!”, a declarat Felix Borcean.