Atelier La Pas: Cafeaua de duminică-dimineața

Timișorenii dornici să afle câteva din secretele preparării cafelei sunt invitați duminică-dimineața la un atelier marca „La Pas”, care promovează poveștile artizanilor locali care aduc în orașul de pe Bega savoarea celui mai comercializat produs de pe glob.

Atelierul începe duminică-dimineața, la ora 10.30, la Coffeerize Timișoara, pe strada Emanoil Ungureanu numărul 5. Vor avea loc întâlniri cu specialiști în prepararea cafelei și se vor purta discuții despre proprietățile bobului de cafea. Atelierul este susținut de Bogdan Danciu, absolvent al cursului de barista Specialty Coffee Association of Europe și formator acreditat al Școlii Eurotraining, care promovează aromele cafelei pe plan local de 10 ani.

„Duminică-dimineața povestim despre cafea și despre partea nevăzută a industriei, alături de artizani locali, entuziaști ai prăjirii și preparării cafelei de specialitate. Fiind unul dintre cele mai tranzacționate produse de pe glob, ne vom da seama împreună că bobul de cafea ne influențează viața prin aspecte la care poate că nu ne-am gândit până acum.”, spun organizatorii pe pagina evenimentului.

leader board 728 x 90 px

Participarea la atelier este gratuită și se face prin înscriere pe baza unui formular, în limita locurilor disponibile. Atelierul este organizat în aer liber. Mai multe detalii despre eveniment puteți urmări aici.