Atelier La Pas: Cafeaua de duminică-dimineața

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Timișorenii dornici să afle câteva din secretele preparării cafelei sunt invitați duminică-dimineața la un atelier marca „La Pas”, care promovează poveștile artizanilor locali care aduc în orașul de pe Bega savoarea celui mai comercializat produs de pe glob.

Atelierul începe duminică-dimineața, la ora 10.30, la Coffeerize Timișoara, pe strada Emanoil Ungureanu numărul 5. Vor avea loc întâlniri cu specialiști în prepararea cafelei și se vor purta discuții despre proprietățile bobului de cafea. Atelierul este susținut de Bogdan Danciu, absolvent al cursului de barista Specialty Coffee Association of Europe și formator acreditat al Școlii Eurotraining, care promovează aromele cafelei pe plan local de 10 ani.

„Duminică-dimineața povestim despre cafea și despre partea nevăzută a industriei, alături de artizani locali, entuziaști ai prăjirii și preparării cafelei de specialitate. Fiind unul dintre cele mai tranzacționate produse de pe glob, ne vom da seama împreună că bobul de cafea ne influențează viața prin aspecte la care poate că nu ne-am gândit până acum.”, spun organizatorii pe pagina evenimentului.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Participarea la atelier este gratuită și se face prin înscriere pe baza unui formular, în limita locurilor disponibile. Atelierul este organizat în aer liber. Mai multe detalii despre eveniment puteți urmări aici.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/