Doi bărbați, amendați cu 6.000 lei și puși să adune gunoiul aruncat într-o localitate de lângă Timișoara

gunoaie adunate

Doi bărbați au fost prinși de oamenii legii în timp ce aruncau deșeuri ilegal dintr-un microbuz, în localitatea Giarmata, astfel că au fost amendați cu 6.000 lei. Mai mult, indivizii au fost puși să adune gunoaiele.

Primăria comunei Ghiroda, aflată lângă Timișoara, continuă să fie cu ochii pe oamenii certați cu bunul simț care aruncă gunoaie pe unde apucă. Astfel, în acest weekend, polițiștii locali au reușit să prindă doi bărbați care au aruncat dintr-un microbuz deșeuri pe un teren aflat lângă centura din localitatea Giarmata Vii.

Pentru faptul lor, indivizii au fost sancționați cu o amendă uriașă, în valoare de 6.000 lei. Mai mult, cei doi bărbați au fost puși să curețe locația de gunoaiele pe care le-au aruncat.

leader board 728 x 90 px

Nu, acești “domni” nu fac muncă voluntară din spirit civic, ci își adună propriul gunoi, aruncat lângă centura de la Giarmata Vii. Polițiștii locali din Ghiroda i-au prins în flagrant și, pe lângă amenda de 6.000 de lei, i-au pus să curețe locația”, a informat Primăria Ghiroda, care a postat un scurt filmuleț pe Facebook în care apar cei doi bărbați care adună gunoaiele.