UPDATE. Doctorul Beg şi-a câştigat libertatea deplină după accidentul mortal. Procurilor li se pare prea de tot!

explo 1000x200

Urologul reşiţean cercetat penal pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului în care o fetiţă de şapte ani şi-a pierdut viaţa este aşteptat astăzi în sala de judecată!

Gheorghe Beg nu a fost arestat preventiv aşa cum se întâmplă de obicei în România în cazuri similare, dar a fost pus sub control judiciar de Tribunalul Caraş-Severin după ce Judecătoria Caransebeş nu dispusese niciun fel de măsură preventivă. În urmă cu o săptămână, magistratul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Caransebeş a admis cererea de revocare a măsurii preventive formulate de cunoscutul medic, astfel că acesta nu mai are nicio interdicţie în momentul de faţă. Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş a făcut însă contestaţie.

„Este adevărat, clientului meu i-au fost ridicate toate interdicţiile, însă astăzi se va judeca la Tribunalul Caraş-Severin contestaţia Parchetului. În opinia mea nu-şi mai are rostul nicio măsură preventivă, decizia Judecătoriei Caransebeş fiind temeinică şi legală”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

UPDATE“Tribunalul Caraș-Severin a judecat contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș referitor la faptul că săptămâna trecută, Judecătoria Caransebeș a dispus ridicarea controlului judiciar. Tribunalul Caraș-Severin a respins contestația Parchetului, urmând ca doctorul Beg să nu mai aibă nicio interdicție, să se poată bucura de liberate deplină și să fie alături de pacienții care au atâta nevoie de el. Consider decizia Tribunalului Caraș-Severin ca fiind una legală și temeinică, bazându-se pe probele administrate până în momentul de față în prezentul dosar”, a spus avocatul Cosmin Bolosin, pentru www.expressdebanat.ro.

Comments

  1. Ppa says:

    Alt “lucru bine facut”…

  2. DS says:

    Banu’ invarte lumea….