Doctari group a deschis un nou hub tehnologic în ansamblul mixed-use Iulius Town din Timișoara

iulius town timisoara
timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Doctari group din Germania a deschis un hub tehnologic în ansamblul mixed-use Iulius Town din Timișoara pentru a facilita dezvoltarea unei platforme integrate de viitor. În 2022, compania intenționează să angajeze 30 de specialiști în cadrul acestui hub, posturile fiind încă neocupate.

Utilizând cele mai recente tehnologii precum JavaScript, React și AWS, echipele de dezvoltare full stack pot acționa în mod autonom și responsabil. Acestea contribuie la îmbunătățirea vieții cadrelor medicale, facilitând, totodată, funcționarea mai eficientă a instituțiilor medicale.

Momentan, inginerii din doctari group își desfășoară activitatea într-un spațiu temporar din United Business Center (UBC). Din al doilea trimestru al acestui an, compania va fi prezentă în clădirea UBC 0, odată cu finalizarea celui de-al patrulea imobil office clasa A din ansamblul mixt Iulius Town.

Prin deschiderea unui hub tehnologic la Timișoara, doctari group își propune să înființeze și să consolideze o platformă integrată pentru domeniul sanitar. Având alături parteneri puternici, doctari creează o platformă digitală care ușurează substanțial munca instituțiilor sanitare și a cadrelor medicale responsabile cu gestionarea personalului. Platforma centralizează ofertele companiilor din cadrul doctari group, oferind servicii, de la programarea gărzilor și până la „identificarea medicilor disponibili”. Se creează, astfel, o piață digitală care aduce laolaltă unitățile sanitare și cadrele medicale.

publicitate tmc 640

Doctari group așteaptă cu nerăbdare să integreze cât mai mulți dezvoltatori și experți în tehnologie în noua locație din România. În Germania, doctari group operează în șase locații diferite, colaborând îndeaproape cu medici, asistente și clinici din întreaga țară, pentru a asigura procese mai inteligente și mai eficiente.

Amplasarea hub-ului tehnologic doctari în ansamblul mixt Iulius Town facilitează accesul la o varietate de servicii, în imediata proximitate. Peste 350 de magazine, food court, restaurante și cafenele pentru pauza de prânz, fitness center, cinematograf multiplex, grădiniță și școală primară, servicii medicale, centru de conferințe și evenimente, peste 4.000 de locuri de parcare şi alte 600 pentru biciclete și un parc se numără printre dotările menite să îmbunătățească echilibrul dintre viața profesională și cea personală a angajaților.

Doctari este cel mai mare furnizor de servicii medicale din Germania, care îmbină peste un deceniu de experiență și soluții de platformă digitală cu cea mai mare rețea de cadre medicale profesioniste. Doctari group este un pionier în materie de tehnologie prin lansarea platformei doctari pro, prima platformă de programare online. Toate companiile din Grup au în vedere inovația în materie de gestionarea forței de muncă, precum și calitatea vieții cadrelor medicale, îmbunătățind, astfel, sistemul sanitar per ansamblu. Doctari este o companie din portofoliul investitorului internațional Vitruvian Partners.

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/