Divorț pe cale amiabilă în Pro România Caransebeș!

După ce a decimat organizația ALDE din Caransebeș, luând cu el în Pro România un număr important de membri, Dumitru Matei se desparte după numai câteva luni de partidul lui Victor Ponta.

Voce puternică și de cele mai multe ori critică, Dumitru Matei nu și-a potrivit ideile cu strategia Pro România. Ionel Pasere, președintele organizației locale, a explicat că drumurile lor se separă, decizia fiind una de comun acord.

„Punctele de vedere prezentate de domnul Dumitru Matei, secretar al organizației Pro România Caransebeș, nu reprezintă punctele de vedere ale organizației, ci doar opiniile dumnealui personale. Din cauza faptului că în repetate rânduri a adoptat atitudini contrare strategiei convenite împreună, ne vedem nevoiți să ne despărțim de dumnealui. Îi suntem recunoscători pentru toate eforturile depuse și pentru experința prețioasă care ne-a fost foarte utilă pe parcursul colaborării noastre și îi urăm în continuare multă sănătate și succes în toate activitățile în care se va implica în viitor”, a explicat liderul Pro România Caransebeș.