FOTO: Diverta are prețuri de invidiat la cărțile scoase la promoție. Vezi lista reducerilor!

Librăria din incinta centrului comercial Nera încurajează cititul! Tot ceea ce trebuie să faci este să te prezinți la sediul Diverta și să alegi cărțile care te interesează, la un preț foarte mic.

Vara asta, de la librărie, poți cumpăra volumele la ofertă. Diverta îți vinde „cultura” la un preț de invidiat, astfel că promoțiile sunt nelipsite. Stai cu ochii pe Express de Banat și vezi care sunt reducerile de care dispui!

La Editura Trei, cumperi 3 cărți și plătești 2, în perioada 1 -31 iulie. Și cărțile Agathei Christie sunt la această ofertă, dar în perioada 26 iunie-31 iulie.

La Editura Nemira, din 5 iulie și până în 31 august, ai o reducere de 15 procente. Editura House of Guide îți oferă 30 la sută reducere, între 1 și 31 iulie.

Mai mult decât atât, librăria te răsplătește chiar și cu bani, dacă ai card de fidelitate DIVERTA. Astfel că 2 procente din valoarea cumpărăturilor se întorc la client prin punctele acumulate pe card, iar în plus cumpărătorii au 5 la sută reducere la bonul primei cumpărături când se face cardul.