Se caută frumuseți naturale pentru a fi „modele” rock. Linia vestimentară Rocker’s Challenge face razie după manechine!

po 1000x100px (4)

Ideile de promovare a Cheilor Nerei răsar ca ciupercile după ploaie. De la specialiști gurmanzi care au venit să pescuiască rețetele străbune ale sătencelor din Caraș până la alaiuri de trupe rock și frumuseți în costumul Evei, toate au venit în speranța de a pune atracțiile cărășene pe buzele mapamondului.

Pe baza acestui concept a luat naștere și linia vestimentară marca Rocker’s Challenge. Cum festivalurile de la Sasca și Gârnic devin din ce în ce mai populare, iar poienile sunt pline de fani ai muzicii rock și ai naturii, organizatorii s-au gândit să mai adauge un condiment pe Cheile Nerei. Astfel, ideea unei linii vestimentare care să îmbine genurile rock cu motivele populare străbune a fost repede transpusă de la idee la realitate.

Tricouri, rochii, cămăși, toate au un design la care s-a muncit mult și care amintește fie de lumea muzicii rock, fie de motivele de pe iile bunicilor. Toate au același scop, însă, și anume acela de a purta cu fală motivele care ne caracterizează zona și de a promova evenimentele care aduc turiști pe malurile Nerei.
rockers rockers

Cum hainele frumoase bazate pe un concept inedit nu pot fi purtate la nimereală, reprezentanții Rocker’s Challenge vor să găsească și figuri excentrice și ieșite din tipare pentru a purta cu fală hainele din colecție.

Dacă până acum vedetele Playboy au fost singura opțiune, cărășencele au câștig de cauză atunci când vine vorba despre etalonul de frumusețe căutat pentru linia vestimentară Rocker’s.

„Am vrea să găsim pe cineva de aici să pozeze și pentru shootingurile Playboy, să ne promoveze zona o fată de-a noastră. Pe lângă asta, noi căutăm fete cu care să pozăm pentru colecția de haine Rocker’s Challenge. Noi până acum am pozat numai cu Lena pentru promovarea liniei noastre vestimentare. Acum caut frumuseți ieșite din clasic și din convențional”, a explicat Radu Anderca, cel care a pus bazele Rocker’s.

rockers rockers

Cu toate că reprezentantele sexului frumos se întrec în forme, inițiatorii întregului concept caută să adune numai „roadele” date de Mama Natură și nu sunt interesați nici de silicoane, nici de botox.

„Ne interesează ceva mai deosebit, fete cu o frumusețe mai ieșită din tipare. Nu vrem tiparul acela de frumusețe clasică, am vrea fete mai excentrice și, dacă sunt doritoare să ne reprezinte, vrem să le găsim”, a mai menționat Radu Anderca.

Cărășencele interesate să-și etaleze frumusețile în hainele Rocker’s pot afla mai multe informații la adresa de email  radu@rocker-s.ro .