Distracție și mișcare! Ore de zumba pentru adolescenții de la Centrul de Plasament Gavojdia

whatsapp image 2023 04 24 at 15.32.19

Fetele din cadrul Centrului de Plasament Gavojdia, dar și câțiva băieți așteaptă cu mult entuziasm să participe săptămânal la ora de zumba. Activitatea are loc chiar la Centru și se desfășoară cu sprijinul Andradei Gribincea, antrenor la sala de sport Fit Lugoj.

„Ideea a pornit de la faptul că am fost și eu la orele de zumba ale Andradei și am văzut rezultate. O admir pentru felul în care își desfășoară activitatea și motivează oamenii să facă mișcare. În afară de asta, fetele de la Centru și-au exprimat dorința de a face mișcare în mod organizat și susținut. Astfel, am venit în întâmpinarea lor cu această idee, pentru că ni s-a părut o inițiativă grozavă.”, a declarat Mădălina Jâghir, șef centru.

Orele de zumba sunt foarte apreciate de către tinerii de la centru, reprezentând și o modalitate de socializare. În plus, mișcarea pe muzica ritmată este îndrăgită de copiii de toate vârstele, băieți și fete, cel mai tânăr „sportiv” având doar 5 ani.

1000x100 casa brutarului

„Sunt copilași care au nevoie atât de mișcare, cât și de afecțiune și socializare și m-am bucurat să mă implic. Orele se desfășoară săptămânal, până în luna decembrie și probabil vom continua și anul viitor.”, spune Andrada Gribincea, antrenor Fit Lugoj.

Orele de zumba se desfășoară în incinta Centrului de Plasament Gavojdia, în aer liber, atunci când vremea o permite, sau în sala de sport a instituției.

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01