Distracție la puterea 1000, de 1 Iunie, la Oravița

Peste 1.000 de copii de la Școala Gimnazială „Romul Ladea”, Liceul Teoretic „General Dragalina”, Liceul Tehnologic „Mihai Novac”, dar și din cadrul Grădiniței „Ciupercuța” au făcut ca Platoul din fața Gării Oravița să devină neîncăpător, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Ca în fiecare an, ziua de 1 iunie a fost marcată de o serie de activități care mai de care mai captivante și mai antrenante pentru publicul țintă: copiii.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Încă de la primele ore ale dimineții, micuții și-au demonstrat ingeniozitatea, prin intermediul desenelor pe asfalt, talentul artistic, spiritul de competiție (cros), dar și curajul, prin intermediul drumețiilor cu bicicletele. Totodată, în cadrul drumeției cu bicicletele, celor mici li s-au alăturat membrii grupului moto Aquilas, adevărata provocare a copiilor fiind momentul în care s-au urcă pe motociclete pentru a imortaliza momentul de vis.

Așa cum a promis, Asociația Ataraxia a fost prezentă în cadrul evenimentului intitulat „Copilărie cu bucurie”, piesa de teatru „Turturița fermecată” captând atenția celor mici încă de la primele momente.

Cele trei ore de maximă intensitate, dedicate copiilor, au fost de neuitat, fiecare prichindel plecând acasă cu tricouri, baloane și, în funcție de prestația de la cros, cu medalii.

Autoritățile locale le mulțumesc tuturor celor care au ales să participe la eveniment, cu speranța ca anul viitor vremea să fie ceva mai permisivă, din punct de vedere meteorologic, astfel încât distracția și voia bună să nu aibă niciun fel de limite.

banner 970 x 250