Luminița Jivan, pe lista neagră în PSD! La fel și Călin Dobra!

Despre schimbarea președintelui PSD Caraș-Severin nu se vorbește numai în județ, ci și la nivel central. În actualitate a revenit și debaracarea șefului social-democraților din Timiș!

Potrivit unor surse social-democrate citate de stiripesurse.ro, în PSD se fac tot felul de liste negre. E vorba despre decapitarea unor șefi de filiale județene și organizații locale, astfel încât oamenii foarte apropiați lui Liviu Dragnea să dispară din prima linie a partidului. Două întâlniri ar fi avut deja loc pe această temă între Viorica Dăncilă, Paul Stănescu, Marcel Ciolacu și Nicolae Bădălău, astfel că primele nume de pe lista executaților se cunosc deja. Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, e primul care ar urma să fie demis. Urmează Doina Fedorovici, de la Botoșani, Iulian Iacomi, de la Călărași, Marius Dunca, de la Brașov și Luminița Jivan, președintele PSD Caraș- Severin. Despre debarcarea favoritei lui Dragnea și a lui Codrin Ștefănescu se vorbește deja de mai multe zile în județ, iar unele voci dau ca sigură schimbarea acesteia. Chiar după CEx-ul de vineri al pesediștilor cărășeni au fost declarații care duc înspre o astfel de variantă. Pe la colțuri, alții au spus-o foarte clar: Luminița Jivan e istorie! Cărțile se vor da pe față săptămâna viitoare, asul din mâneca deputatei fiind alegerea sa cu unanimitate de voturi cu doar câteva luni în urmă!

Pe lista filialelor care vor fi decapitate, sursele social-democrate o plasează și pe cea din Timiș. „În ultimele zile, Marcel Ciolacu a avut întâlniri cu Sorin Grindeanu și a negociat revenirea sa în partid. Grindeanu ar trebui să se retragă de la ANCOM pentru a putea reveni, dar nu a luat încă o decizie în acest sens. În cazul în care nu va accepta, se ia în calcul să fie pus în fruntea organizației un apropiat al său sau chiar revenirea lui Titu Bojin”, notează știripesurse.ro. Actualul președinte PSD Timiș, Călin Dobra, intrase la un moment dat în conflict cu Liviu Dragnea, acesta din urmă refuzând să participe la conferința extraordinară de alegeri din filiala Timiș. Iar numele lui Sorin Grindeanu a tot fost amintit de Victor Ponta, ca o iminentă bombă pe care o va detona Pro România.

1000x100 (5)