Distracție la festival și apoi relaxare la munte. Montis Hotel&Spa îți oferă o experiență de neuitat

montis
casinoherculane by sungarden

Seara la Gugulan Rock Open Air Festival și ziua pe Muntele Mic. La început de august se preconizează vreme bună, aer proaspăt de munte și multă distracție! Asta înseamnă că, pe lângă toate facilitățile unui concediu în cea mai frumoasă zonă din vest, mai ai parte și de două nopți la rând de petrecere și muzică.

Ne apropiem încet de sfârșitul verii, așa că dacă te-ai gândit la o ultimă vacanță pentru acest anotimp, acum este momentul să ai parte de un concediu inedit. Montis Hotel&Spa este poziționat într-o zonă de vis, cu mult aer proaspăt, în inima munților, fiind înconjurat de zone care fac turiștii să viziteze Muntele Mic în fiecare an.

Cascada Șucu este locul ideal dacă dorești să ai parte de un bronz sănătos, de munte, dar și să te scalzi în apa răcoroasă. Vârful Țarcu este și el o provocare pentru cei care doresc să-și încarce bateriile pentru o toamnă aglomerată la muncă. La fel este și Schitul de pe Muntele Mic, Crucea Albă și Poiana Mărului, pe care le poți vizita, deoarece sunt poziționate împrejurul hotelului. Pentru toate aceste aventuri, cei de la Montis oferă și o mână de ajutor, la o aruncătură de băț. Turiștii pot închiria biciclete chiar din fața unității de cazare, astfel plimbările pot fi energizante și relaxante în același timp.

montis (3)

Relaxarea se combină cu voia bună la Muntele Mic

Pe lângă activitățile de afară, hotelul, notat cu 4 stele, deține: saună uscată, o piscină interioară care îți oferă intimitate și o priveliște uimitoare, camere spațioase și răcoroase, iar cea mai nouă idee de a răsfăța turiștii – masajul thailandez de 4 tipuri. Indiferent dacă alegi un singur mod de relaxare sau profiți de toate facilitățile puse la dispoziție, cu siguranță vei avea parte de un răsfăț memorabil.

montis (4)

Dacă vrei să ai parte de un concediu unic și să te lauzi cu un program încărcat de distracție, îți recomandăm ca vineri, 12 august și sâmbătă, 13 august să dai o fugă până în oraș la festivalul Gugulan Open Air, ajuns anul acesta la ediția cu numărul 8. Parcul Teiuș va fi cel care va găzdui petrecăreții din Caransebeș și nu numai. Cu nume mari ale muzicii rock, show-ul se potrivește perfect celor care doresc să experimenteze un concediu complet vara aceasta.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

După toată distracția, turiștii sunt așteptați la cazare cu bucate alese, deoarece Montis deține un meniu diversificat, cu preparate tradiționale românești, dar și internaționale. Fie că alegi să savurezi o mâncare de-a locului sau vrei să experimentezi și să guști ceva diferit, restaurantul hotelului te așteaptă cu o cină pregătită minuțios pentru a-ți răsfăța papilele gustative. În plus, barul din incinta unității de cazare îți pune la dispoziție băuturi alese care să se potrivească perfect cu felul de mâncare ales de tine: vin, prosecco, cocktail, șampanie, bere etc.

montis (2)

Sfârșitul de sezon este motivul perfect să-i aduci în același loc pe cei dragi ție. Căldura sufocantă, agitația și aglomerația din oraș dispare la Muntele Mic printre brazi și pajiștea verde. O deconectare de la cotidian poate fi mai ușoară decât poți crede. Cei de la Montis Hotel&Spa așteaptă doar un apel de la tine, iar de restul detaliilor se vor ocupa ei. Tu trebuie doar să le faci o surpriză celor pe care îi alegi să petreceți împreună clipe de neuitat, într-un loc desprins parcă de paradis, care îți pune la dispoziție un sejur la nivelul celor din străinătate și activități care să îți reîncarce bateriile pentru toamna ce se apropie.

Pentru noutăți și rezervări puteți urmări hotelul pe rețelele de socializare https://www.facebook.com/montishotel, https://www.instagram.com/hotel.montis/ sau puteți accesa https://www.hotel-montis.ro/.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/